Prikolice za rasturanje stajskog đubriva

Evo moje prikolice za đubre, MENGELE iz 1962. godine, remantovana i radi ko sat:osmeh:

Slike od poslednjeg remonta.
Slika2231.jpg

Slika2229.jpg

Ovako sada izgleda.
Slika2232.jpg

Slika2238.jpg

Slika2237.jpg

Slika2235.jpg

Slika2234.jpg

Dobila je i nove gume
Slika2233.jpg

Slika2240.jpg

Slika2241.jpg

Slika2242.jpg

dobio sam je za 5400:osmeh:+100 prevoz i još par sitnica oko stotinjak e i to je to.

- - - - - - - - - -

http://www.youtube.com/watch?v=io8MRH7YU90 evo jos malo o mrcini opcija izvozenja na gomilu . ma case se sprda s njom na putu mirna kao bubuca tandem osovine zakon:bravo:

Jel ima negde da se kupi na prikolcii za rasturanje stajnjaka Bergamen marka, oni zupcanici sto vuku lance dole? Jedan mi je pri kraju pa mi preskoci cim malo vise tereta ima, i ukrsti je? Ako neko zna moze i na pp da mi javi ili ovde. :osmeh:

Pa zasto bre ljudi toliko bacate ako je preporuka 40-60t/ha.Nece mu naskoditi sigurno,doduse ja nebih imao cime ni da zaorem toliku kolicinu djubriva,to je bre 10cm u debljini pa to ima da klizi ko po loju kad ores.

To je Vojkane malo vise od 1 santimetra popovrsini,malo si se zaracuno,al nije bitno,bitno je zamo sto kazes da treba bacati po preporuci oko 50 tona,ja sam mislio da od viska glava ne bole pa sam najgori kokuruz u ataru imo ,na susi.Billo mi glupo kad je vec na keperki da istovaram na gomilu ,pa posle opet tovari pa sam skoro sve njive predjubrio i dobro kiksno,.al svaka skola se placa ja sam ovu dobro platio.

Nazad
Vrh