Prednji utovarivač nikada neće moći da se zavuče gde ovaj može.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sam si kriv. Nisi trebao prvog dana da mu daš tri puta da jede. Najeo se, napio i nije ni morao da dođe sutradan.
E moj Dragane, to se zove neiskustvo u radu sa "romskom nacionalnom zajednicom" !!
Zapamti - tri obroka dnevno tek zadnjeg dana rada !! Tada će da tebe hvale kao velikog gazdu, u protivnom će sebeda hvale kako su te zajeb..i !!
Ja bi preporucio svakom koji moze da ne kupi ovaj utovarivac za stajnjak na tockovi. Nego umesto njega da kupi prednji utovarivac za traktor. Velika je razlika i usteda.
Ja imam obe,i mogu reći da grajfer ime više prednosti jer kad je blato ili vlažan teren prednji utovarivač je beskoristan.Ne bih se Dragane složio sa tobom.Kada ceo dan tovarim(ja imam zadnji RIKO),ne znam ni čiji sam a ovde lepo sedneš i komanduješ
-brže natovariš,
-manje nafte potrošiš,
-nije mnogo skuplji od prednjeg
To su ti samo neke od prednosti,a ti nam iznesi prednosti prednjeg u odnosu na ovaj,možda ja nisam u pravu ali to je moje mišljenje