Prikolice za rasturanje stajskog đubriva

Ova mi je prikolica nesto poznata, da nismo vidli negde Cika Jovo?:osmeh:

RatkoPa

Neznam stati to branter znači,to je moja prikolica za staljnjak samo skinuti rotori i stavljene povišene stranice
brantner ti je austriski proizvodjac prikolica,ima oznaku HB,moja je takva a cini mi se i tvoja.imas plocicu na pred pa vidi
http://www.hb-brantner.at/index.php?id=446
sor9lf.jpg

69dd67147620040.jpg
[/URL] [/IMG]

Juce smo imali akciju kod prijatelja. Stavljam ove fotografije zbog jednog clana foruma koji je u potrazi za istom. Prikolica koju je on gledao je radila izvanredno i ako zeli moze da je pazari.

pa zakaci i probaj jedan krug ako ne moze dodji sa drugim traktorom razbaci vrati prikolicu i to je to :) :)
a kardan samo nabaci preko menjaca da krene i posle ce ic :D

nisam probao preko menjaca samo na 540 obr./min. kardana, ali je lepo nosio. na nekih 1400-1600 obrtaja (motora) u 3-4 (sporu). a nije gusio motor. samo sa gumom smo imali problem... 5-6 puta menjali (za 5-6 dana :S :) )

cukaneca[/QUOTE je napisao(la):
al ga je ovaj brate napunio,kolko dugo nije praznio ovaj kanal za izdjubravanje,i sam planiram da gradim jedan objekat za tov i rado bih saslusao tvoje predloge u vezi objekta i da izvinite za:off_topic:

pala trgovina, uzeta prikolica za stajnjak fahr, 4.2t nosivosti, dvoosovinka, 4 vertikalna valjka za izbacivanje, 2 lanca, naletna kocnica, drveni patos i stranice

hvala druze, dogovorili smo za 1800 sa lamelnim kardanom i da mi dotera za te pare, a slike ce biti valjda ovih dana treba da mi dodje sestra pa ce valjda doneti aparat

pisao pre o zmaj 487 i raspitivao se za delove,i konacno da stavim slike ,prikolica je konacno u pogonu :)

malo slika od varenja i ispravljenja i pravljenja novih letvi:
e17pdt.jpg

1555fu9.jpg

vq31w5.jpg

s3zh8i.jpg

1zx3yw3.jpg

kraj:
20ifju0.jpg

evo iz rada u silazi
2el6zbb.jpg

Ja bi preporucio svakom koji moze da ne kupi ovaj utovarivac za stajnjak na tockovi. Nego umesto njega da kupi prednji utovarivac za traktor. Velika je razlika i usteda.

Nazad
Vrh