Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Niko se ne sprda. Videli smo prosle god da kad su uslovi odlicni nema veze sta je baceno i kad. Rodila rekordne prinose.Netreba se odmah sprdati sa tuđim mišljenjima i ja sam procenio da ove godine netreba žuriti sa prihranom i čak šta više sve su šanse da ću sa anom raditi prihranu, trenutno po analizama azota ima sasvim dovoljno samo na jednoj (ubijena zemlja) parceli treba malo više ali ni to nije strašno.Ko je bio u pravu to ćemo znati za koji mesec, i nije ni bitno, kocka je bačena ali no.
druze ti si jos pre 2 3 meseca prognoziro kakvi ce biti sledecih 4 5g i vise.susne bez padalina kao i proslih par godimna.cudi me samo kako u okolici kodvas se i dalje onda seje pretezno samo kukuruz i soja atako losi uveti zadnjih godina a guraju se prolecne kulture.kolko vam je ove godine u ataru zasejano pod psenicom tojest ozimnnim kulturama psenica jecam repica.jel ima bar 3/4 atara zasejano il opet veeci deo atara ceka prolecmnu setvu?Vi mora da ste milioneri sigurno![]()
. Pa vi sve znate sta ce i kako ce biti u narednih par meseci
![]()
Jesi radio nmin?Netreba se odmah sprdati sa tuđim mišljenjima i ja sam procenio da ove godine netreba žuriti sa prihranom i čak šta više sve su šanse da ću sa anom raditi prihranu, trenutno po analizama azota ima sasvim dovoljno samo na jednoj (ubijena zemlja) parceli treba malo više ali ni to nije strašno.Ko je bio u pravu to ćemo znati za koji mesec, i nije ni bitno, kocka je bačena ali no.
Pre će biti da smo se provukli kroz iglene uši pa je na kraju ispalo dobro ali no.Niko se ne sprda. Videli smo prosle god da kad su uslovi odlicni nema veze sta je baceno i kad. Rodila rekordne prinose.
Šta kaze analiza?Pre će biti da smo se provukli kroz iglene uši pa je na kraju ispalo dobro ali no.
Jesam Gogi.
To i meni bilo čudno,znam da su kolege iz Hrvatske u tom problemu.Zar oni nemaju zabranu azotnih djubriva do aprila?
Sad sam nasao tacne datume.
nizija: 15.11–10.03,
brda: 10.11–20.03,
planine: 05.11–25.03
Tako da ne znam cime su oni prihranjivali.
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
Ne treba biti neki strucnjak pa prognozirati susnu godinu. Treba biti strucnjak pa pogoditi kisnudruze ti si jos pre 2 3 meseca prognoziro kakvi ce biti sledecih 4 5g i vise.susne bez padalina kao i proslih par godimna.cudi me samo kako u okolici kodvas se i dalje onda seje pretezno samo kukuruz i soja atako losi uveti zadnjih godina a guraju se prolecne kulture.kolko vam je ove godine u ataru zasejano pod psenicom tojest ozimnnim kulturama psenica jecam repica.jel ima bar 3/4 atara zasejano il opet veeci deo atara ceka prolecmnu setvu?