Oko 115 kg/kj uree i kisa je pala posle 2 3 dana.. 12 litara iz 3 puta u par dana.. posle toga vise nije bilo do pre 3 dana..@milan89 Сад још да нам кажеш чиме си прихрањивао тада, и колико и када је било кише од тада.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Oko 115 kg/kj uree i kisa je pala posle 2 3 dana.. 12 litara iz 3 puta u par dana.. posle toga vise nije bilo do pre 3 dana..@milan89 Сад још да нам кажеш чиме си прихрањивао тада, и колико и када је било кише од тада.
Zar nije azot iz amosulfana naskuplji?
Zar u Kutini radi fabrika? Nešto su govorili da je zatvorena.Samo nemoj da staješ u mestu sa uključenom prskalicom jer urea sprži sve i ako nije baš čista hoće dizne da se zapušavaju.Najbolja je Kutina Urea za rastapanje jer je izuzetno čista.
Kad ubacuješ aminokiseline, u drugoj zaštiti kad štitiš klas? Čije aminokiseline su ti se najbolje pokazale?Ranije sam probao Slavol,EkoBuster i razne prihrane i uverio sam se da to nicemu ne sluzi. Jedino sto sam se uverio da pomaze jesu aminokiseline.