Raic-u ima si pogodne vremenske prilike u nalivanju zrna kao i vecina drzave. Ja nisam uradio kako bi trebalo, kasnio sam u setvi, u zastiti od bube, pa sam imao isti prinos kao i ti. Prosle godine na mom lokalitetu je moglo 10t/ha da se proizvede.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
PH je oko 4,7...
Jedom su to neki probali i bas nisu srecno prosli.Kako mi stoje analize na nekim psenicama nece ni biti bacanja.
Ako je verovati srednje dugorocnoj prognozi do tada ce biti jos ledenih dana.Ja samo pratim prognozu a ne datume ali zna i ona nekad da izneveri.Šta ako posle 15-og ne bude kiše 3-4 nedelje ili bude mekan teren? Šta bi ga onda posavetova?Kod nas je prošle godine 13 februar bio poslednji dan kada si mogao da uradiš prvu prihranu.Ostalo je čekalo drugu ili jedinu prihranu(kraj marta početak aprila).Tamo gde je urađena samo jedna prihrana rezultat je bio lošiji.
Nije mi jasno što se fiksirate za datum
Nemoze to da se popravi,moze ali kratkorocno na jednu godinu i opet isto,kod mene je kiselo zemljiste i mnogi godinama koriste ureu,anove i sanove i prinosi su cak bolji od ovih sto koriste kan.Sto se mene tice ja sam sa kanom i amosulfanom zavrsio za sva vremena.PH je oko 4,7...
Jedom su to neki probali i bas nisu srecno prosli.
Nada poslednja umire.
Daj molim te da naučimo nešto,gde kopaš informacije?Ako je verovati srednje dugorocnoj prognozi do tada ce biti jos ledenih dana.Ja samo pratim prognozu a ne datume ali zna i ona nekad da izneveri.
Raic-u ima si pogodne vremenske prilike u nalivanju zrna kao i vecina drzave. Ja nisam uradio kako bi trebalo, kasnio sam u setvi, u zastiti od bube, pa sam imao isti prinos kao i ti. Prosle godine na mom lokalitetu je moglo 10t/ha da se proizvede.
Bilo je 2cm od prilike snega dovoljno da se otopi i malo sidje dole posto je zemlja mokra,icicu sa 100kg ana ili kana.zarkovmali
Koliko je bilo snega kod vas? Hoces prihraniti jos koji put psenicu? Ja nisam jos cekam kisu pa ako uspem pre kise ...
Bilo je 2cm od prilike snega dovoljno da se otopi i malo sidje dole posto je zemlja mokra,icicu sa 100kg ana ili kana.zarkovmali
Koliko je bilo snega kod vas? Hoces prihraniti jos koji put psenicu? Ja nisam jos cekam kisu pa ako uspem pre kise ...