Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
dobro i kazes,rano je. mada sam ja vec obezbedio ureu,a vremenska prognoza je losa,tako moram da je bacim cim mi se pruzi prilika,tj u sneg ili pred kisu.Neki jos nisu ljudski ni oprali i popakovali masine ,a vec bi u prihranu. Rano je za ovu temu, to cemo tamo da se zaostrimo u rasprave kad nam prasetina,kobasice i ostale stvari lupe u glavu posle pravoslavnog Bozica ,srpske nove godine i svetog Jovana .
bacio sam pre setve NP 16:20 150 kg po jutru. ne bi ja zurio sa prihranom,nego imam ureu,a ona bi trebala najkasnije da se baci do sredine februara.Sto nisi u jesen dodao bar 1/4 ili 1/3 od ukupne planirane kolicine N ? Onda mozes opustenije da zimujes.![]()
Izvinte a kako to izračunati pa baciti prihranu kad sad februar treba da ima 29 dana??
kad mu dode ta sredina?
![]()
De to pise za ureju da joj je zadnji rok do polovine februara ??
Gde to pise otrovati psenicu,kao da sam jednom bacao ureu u februaru za mraza kad je bilo -10 pa tako narednih dana hladno ispod 0,golomrazica, i nista joj nije bilo.Nikako ureu kad je ispod 0 C. Otrovacete psenicu. Sacekajte da prodje ovaj hladan talas pa onda gledajte sta cete i kako cete.
Nadji mi tu ureju de pise cika Dangeru.