Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
dobro i kazes,rano je. mada sam ja vec obezbedio ureu,a vremenska prognoza je losa,tako moram da je bacim cim mi se pruzi prilika,tj u sneg ili pred kisu.Neki jos nisu ljudski ni oprali i popakovali masine ,a vec bi u prihranu. Rano je za ovu temu, to cemo tamo da se zaostrimo u rasprave kad nam prasetina,kobasice i ostale stvari lupe u glavu posle pravoslavnog Bozica ,srpske nove godine i svetog Jovana .
bacio sam pre setve NP 16:20 150 kg po jutru. ne bi ja zurio sa prihranom,nego imam ureu,a ona bi trebala najkasnije da se baci do sredine februara.Sto nisi u jesen dodao bar 1/4 ili 1/3 od ukupne planirane kolicine N ? Onda mozes opustenije da zimujes.
Izvinte a kako to izračunati pa baciti prihranu kad sad februar treba da ima 29 dana??kad mu dode ta sredina?
De to pise za ureju da joj je zadnji rok do polovine februara ??
Gde to pise otrovati psenicu,kao da sam jednom bacao ureu u februaru za mraza kad je bilo -10 pa tako narednih dana hladno ispod 0,golomrazica, i nista joj nije bilo.Nikako ureu kad je ispod 0 C. Otrovacete psenicu. Sacekajte da prodje ovaj hladan talas pa onda gledajte sta cete i kako cete.
Nadji mi tu ureju de pise cika Dangeru.