Prihranjivanje pšenice

Zavisi u kojoj godini se koliko puta tretira. Prvi tretman prva opcija Falkon druga Bumper P490 a treca u najmanjim napadima Presing i posao zavrsen , medjutretman Amistar (ukoliko ima rdje) i Acanto Plus , cvetanje Prosaro ,Duet i Zamir .

p.s. nisam uzeo u obzir nove BASF -ove uzdanice jer ih nisam koristio niti video formulacije jer sam preko telefona na internetu.

Послато са GT-S7500 користећи Тапаток 2

Zavisi u kojoj godini se koliko puta tretira. Prvi tretman prva opcija Falkon druga Bumper P490 a treca u najmanjim napadima Presing i posao zavrsen , medjutretman Amistar (ukoliko ima rdje) i Acanto Plus , cvetanje Prosaro ,Duet i Zamir .

p.s. nisam uzeo u obzir nove BASF -ove uzdanice jer ih nisam koristio niti video formulacije jer sam preko telefona na internetu.

Čujem dosta dobrog o novom ASIRIS-u. Preporučuju ga za tretman u cvetanju.

Koje su akt materije , mozes li da iskopiras sastav ?

Epoksikonazol i ciprokonazol su relativno novi triazoli to je ok . Metkonazol nisam susretao u preporukama za suzbijanje bolesti lista i stabla ,samo u suzbijanju fuzarijuma u cvetanju i to bas u ovoj kombinaciji.

U falkonu ne Tebukonazol Triadimenol i Spiroksamin.

Stobilurin je dobar kad je zdrava psenica, pa hocete da produzite period nalivanja. Moje misljenje je da su mekani, da samo u idealnim situacijama su dobri. Koristim ih i u repi, ali sam misljenja da triazol je bolji generalno.

Tako sam udesio da baca 150 kila po jutru to je 2 brzina a i dole je blato pa da nebi raskopao celu njivu

Nisam imao vremena ::novac:::osmeh:,da bacim neko djubrivo u setvi psenice,a sada imam u ponudi KAN Pancevacki,na odlozeno placanje.Pakovanje je izuzetno lepo,ali dal ima bar tih 27%N u sebi?Jel neko koristi ovo djubrivo,ili svi pucate na ova stranska?I koliko da koristim sada,a koju kolicinu i kada drugi put da bacim?Cena je 1850 din/50 kg.

Nazad
Vrh