ljubek
Član
Čak može biti i da klasova ne bude..Ko nije prehranio sad po snegu imace daleko lošiji rod.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Čak može biti i da klasova ne bude..Ko nije prehranio sad po snegu imace daleko lošiji rod.
Veze-bez,potpisujem.Ko nije prehranio sad po snegu imace daleko lošiji rod.
Ko nije prehranio sad po snegu imace daleko lošiji rod.
Ne znam kako je na drugim terenima ali koliko sam video rezultate N-min analize za Kikindsku opštinu, azota ima u svim slojevima .
Ovo je jedna moja parcela ,predusev suncukret.
------br. uzorka-----------dubina-----------% vlage-------- kg N/ha-------------Ukupno kg N/ha
Po preporuci treba da dodam 50 kg/ha ,azota
E jbg vole ljudi vise tudje dvoriste od svog,i vise ih interesuje sta se desava kod drugog nego kod sebe.Na to netreba obracati paznju,radis kako si zamislio da je najbolje i samo napred.Nije mi jasno sto pojedini clanovi podjebavaju kada moram tako da kazem za bacanje đubreta pa nije sneg pola metra nego 2-4 centimetra tj. sada ga i nema , ljudi bacaju jel se boje da posle neće moci da uđu u njive ,a nisu bacili mešano jesenas ako ne bude mrazeva onda treba maj da čekaju nerade svi 1i2 klasu zemlje rade ljudi i vukojebine 6i7klasu i bore se da prezive.