Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dali po 500 gr.i 8/16/24 i 500 gr.An-a.?A kolko puta mu das ureu preko lista? Preko lista prihranu idem sa fitofertovom prihranom cim krene lisce zavisi samo sta je u kom momentu preporuceno,humi super,kalcinit......
Kalcinit sam vec spremio.
Hocu samo u prihranu da ubacim i ureu ali nisam sa njom radio i ne znam koliko puta i kada bi trebalo da se prihranjuje sa njom. Sutra prekosutra cu bacati AN pola od preporucene doze ( 250gr po stablu ) a drugi deo necu ni bacati nego to planiram da nadomestim sa ureom preko lista pa me zato interesuju druga misljenja i iskustva. U pitanju je višnja peta godina.
Inace zadnje dve godine sam mu bacao po 500gr po stablu u jesen 8-16-24 i s proleca AN.
1 do 2 %,znači 1 do 2 kg. u 100 litara vode?Po hektaru voda 1000 litara i 10 do 20 kg uree?Aaaaa, pa ovo su ti koncentracije za EU, ne može to kod nas...
Šalim se, ja redovno idem od 1 do 2% pa da proverim kako drugi rade. Pozdrav.
Baš tako, 1 do 2% i 600 do 1000 litara vode po hektaru.1 do 2 %,znači 1 do 2 kg. u 100 litara vode?Po hektaru voda 1000 litara i 10 do 20 kg uree?
Koliko puta u toku godine se može Ureom prskati preko lista,i kako se meša sa drugim sredstvima?Baš tako, 1 do 2% i 600 do 1000 litara vode po hektaru.
Dali po 500 gr.i 8/16/24 i 500 gr.An-a.?
Da. Ujesen po 500 grama mešanog i uproleće po 500 grama AN-a po stablu.