skal Miso Hromcik
Član
Pošto me ova tema interesuje a trenutno je nema pokrećem diskusiju oko prerade povrća.i mašina koje se koriste za preradu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.

kao što sam piso u predhodnim postovima ima još par sitnica da doradim i otklonim ono što po meni nije funkcionalno i dodam neke sitnice inače paradajz se dobro kotrlja tako da opere se sa svih strana i na kraju ispada u korito sa vodom i ja još tamo pri pakovanju u gajbe proverim dalse nije koji provuko neopran .Ma za te novce kolko sam ulozio radi čak i predobro.![]()
za pijacu neperem. perem onaj sto kući cedim za prodaju. Tako opran nemoze na pijac kadse istumba u perilici toje samo za cedenjeNajbitnije u svemu je da si ti sam zadovoljan. A koliko sam svatio ti pereš paradajz za prodaju.
Ajd postavi jos koju sliku iz drugoh uglova. Nesto mozda da se nauci jel to fabricki ili neki privatnik radio?
slike ću postaviti neki drugi put sad mi klinci zarobili kompjuter na kojem imam slikeza sarsu i kontrolu tecnosti imas da uzmes laserski termometar a mozes i ugraditi sam onaj sa sondom bolje ti je sa sondom posto laserski meri samo povrsinujeste radio je neki iz kragujevca,privatnik,veličina je 160lit,ima 2*4,5KW grejače i mešač 30 obrtaja u min,i sud je dupli sa izolacijom i dobro drzi izolaciju kad sam ugrejo vodu bila je dva dana vruća,jedino me zezo nije mi ugradio termometar na sud da vidim kolko je ugrejana tečnost i na kraju zadovoljstvo meje koštalo 750eu e sad dalje puno ili neslike ću postaviti neki drugi put sad mi klinci zarobili kompjuter na kojem imam slike