Preporuči film

Gledao sam, glupost neviđena.Valjda se današnja mladež pali na nasilje i opasne momke.Vredi pogledati seriju Besa, odlična priča i još bolja radnja.Takođe i seriju Senke nad Balkanom, istiniti događaji i dešavanja.
Ubice mog oca glupost neviđena, prva sezona top a ostale kao da su snimljene da se otalja posao.

Gledao sam, glupost neviđena.Valjda se današnja mladež pali na nasilje i opasne momke.Vredi pogledati seriju Besa, odlična priča i još bolja radnja.Takođe i seriju Senke nad Balkanom, istiniti događaji i dešavanja.
Ubice mog oca glupost neviđena, prva sezona top a ostale kao da su snimljene da se otalja posao.
Ухватио сам негде успут да је неки историчар рекао да су Сенке ипак мало романсиране и да не осликавају истинито историјске догађаје.
Нисам гледао па нећу да кудим.
Беса ми је већ по наслову тешка прича али можда је то моја предрасуда...

Тренутно гледам Пасјачу упоредо са неком немачком кримиком серијом..

У праву је Радашин, не може се све гледати а све плаћамо.

Igra je dobra. E sad ne može režiser da ostane veran igri 100% i da napravi dobar film.

Fallaot serija deluje dosta dobro prve 2 epizode. Uz to su poprilično verni izvornom materijalu tj. Fallaout 4 igri.

Ovo mi takođe deluje obećavajuće. Jel neko gledao?

A moraju ubaciti neki gay sh1t pa to ti je .....
Gay. Jaka žena kao heroj koja ide okolo i bije muškarce 2 puta veće od nje. I rasna raznolikost u glavnom ka ljudima tamnije puti.
Neverovatno kakve gluposti i promašaje rade zarad ovog woke sranje u Holivudu i igricama danas. Nekad stvarno postane komično (tj. tragikomično). Očigledan film nova Snow White. Gde su ladno za ulogu Snežane stavili devojku tamnije puti... Kako jbt? :)
Čak bih razume da su ubacili neku crnkinju izrazito tamne puti jel bo onda ispalo da je dobra fora. Ovako sa ovom braon devojkom samo deluje krajnje ljigavo.

Pogledao sinoć Alien: Romulus, čisto gubljenje vremena.
Pa ne bih baš rekao da je čisto gubljenje vremena, ali svakako ima dosta očiglednih promašaja u filmu. Ali ima zanimljivih momenata zbog kojih ipak treba pogledati film.

Sremac kako bi ti poređao sve Aliane od najboljeg ka najgorem. Uključio bi tu Prometheuse, a isključio Alien vs Predator i slične gluposti.

Pa ne bih baš rekao da je čisto gubljenje vremena, ali svakako ima dosta očiglednih promašaja u filmu. Ali ima zanimljivih momenata zbog kojih ipak treba pogledati film.

Sremac kako bi ti poređao sve Aliane od najboljeg ka najgorem. Uključio bi tu Prometheuse, a isključio Alien vs Predator i slične gluposti.
Moj redosled: Aliens, Alien 3, Alien 1, Prometheus, Covenant, Resurrection i na kraju Romulus(AvP 1 može da prođe, drugi je tragedija).
Sam scenario i radnja u Romulusu su očajni, razvlači se radnja ceo film i onda dum odjednom kraj, lepo je zamišljeno i priča je dobra ali je loše odrađeno.

Moj redosled: Aliens, Alien 3, Alien 1, Prometheus, Covenant, Resurrection i na kraju Romulus(AvP 1 može da prođe, drugi je tragedija).
Sam scenario i radnja u Romulusu su očajni, razvlači se radnja ceo film i onda dum odjednom kraj, lepo je zamišljeno i priča je dobra ali je loše odrađeno.
Manje više se slažem se slažem. Sem što mi je 1. ubedljivo najbolji. Što kažu masterpiece. I što bih Resurrection stavio ako ne i na drugo mesto. Iako ga svi kritikuju meni deluje dosta dobro. Ima dosta zanimljivih momenata i tema.
Onda Prometheus, pa ovi ostali.

Nazad
Vrh