futurefarming
Član
dzionik je napisao(la):Ovo je hit....
Ko ovo izdrži da gleda puna tri sata...
![Haha :haha: :haha:](/styles/default/xenforo/smilies/poljoinfo/haha.gif)
![the_road_poster02.jpg](http://www.filmofilia.com/wp-content/uploads/2009/09/the_road_poster02.jpg)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
dzionik je napisao(la):Ovo je hit....
milovan64 je napisao(la):Kada su bioskopi po unutrašnjosti počeli da umiru, i ja sam prestao da gledam filmove. Pripadam onima koji film mogu da gledaju samo na velikom belom platnu. Sećam se beogradskih studentskih dana sa kraja 80-ih kada je za većinu odlazak u bioskop jednom dnevno bio sasvim normalna stvar. I još se sećam tadašnjih hit-filmova kao što su Flashdance, Dirty dancing, Moja Afrika, Sidnija Polaka. Gledali smo u Sava centru Kustinog Oca na službenom putu još pre nego što će otići u Kan. Izlazeći iz dvorane smo rekli da je ovo najbolji film na svetu snimljen te godine. I posle par meseci kada je osvojio prvi kanski trofej, videli da smo bili u pravu. Dakle sve od Kuste, Šotre, Živka Nikolića, Paskaljevića, Gorana Markovića na domaćem terenu a ovi naši De Niro i Paćino predvode inostranu preporuku uz Žan Renoa, Šon Pena, Henksa i filmove Nikite Mihalkova.
Zdravo mlogo sam ih gledao da bih mogao izdvojiti nešto posebno, svojevremeno sam obožavao Francuske sa Žan Gabenom i Linom Venturom.
Može li se gde to skinutia i voleo bih Russke filmove da gledam gde je to moguće skinuti
![]()