Srbijanac
Član
Ima neko da je dobio Drugi kvartal premiju za mleko
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Izvini-nije bilo drugog dela.Ja sam sebi uvrtio u glavi da je bilo.Sad treba ovih dana da bude.Sad bi već trebao i 3-i da bude.Odavno je dobijen drugi.
A država-da je zanimaju krave dala bi i 20 ali ih ne zanimaju.Ja nisam dobio kukuruz jer predajem na otkupno mesto.Njima nije dovoljan izvod da imam 9 krava,nego im treba račun na koji se uplaćuje premija a dobijam premiju redovno.Zato su i postavljali uslove.isto tako me nisu našli jer nije trebala prijava za kovid pomoć.Jednostavno su mi uskratili oko 100000.Koliko vidim više ni krava neće biti krava.Trebaću krave da prevezem u ministarstvo jer im je tako lakše nego da pogledaju u veterinarsku evidenciju.To nam je "izdejstvovao" g-din. Baćina sa svojim fiktivnim udruzenjem na pregovorima u min. poljoprivrede.
Ne znam samo ko ga je ovlastio i ispred koga je on pregovarao o premiji za mleko.