Prelazak na vBulletin

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Biće sve sređeno.Trenutno je forum u fazi štelovanja pa se malo strpite dok sve ne legne na svoje mesto.
 
Biće sve sređeno.Trenutno je forum u fazi štelovanja pa se malo strpite dok sve ne legne na svoje mesto.

na koliko RH da stelujemo ventile i pritezemo glavu na forumu?

imam problem sa iskakajucim menijem brzi linkovi forum actions,naime kad hocu da ga otvorim krije se iza reklame tek kad pritisnem neku od opcija vidim ono iza reklame.Znaci moguce je izabrati samo 2 od ponudjenih nekoliko opcija ,ostalo idem na reklamu za jagode.Hvala!
 
Poslednja izmena:
evo reseno sa iskakajucim menijem.Probam sa operom 11 i nema problema.explorer i hrom nerade dobro na forumu makar sto se iskakajuceg menija tice.Hvala na pomoci:udri:
 
Uh, proverim mail i vidim da imam nekoliko poruka da ne mogu da dobijem pp jer treba da ispraznim inbox na forumu. Pre prelaska na ovu verziju foruma, a shodno uputstvu datom tada, obrisao sam višak pp. Sad su se sve te obrisane pp poonovo pojavile i treba ponovo da pobrišem pp koje mi nisu važne.

Međutim, sve pp su prikazane samo kao ime teme i pošiljaoca i ja moram svaku ponaosob da otvorim da vidim šta je u njoj i da li mogu da je brišem. Da li je moguće da se sve pp prikažu u celosti pa da ja samo pregledom štrikliram koje mi nisu potrebne i potom sve skupno obrišem. (Dakle kao što je na starom forumu bilo, da se pp vide sve zajedno i onda lako mogu da ispratim šta mi treba a šta ne. Ovako svaku pojedinačno otvarati je "da pošiziš"!:osmeh:
 
Što reče neko ovih dana, bez foruma kao bez hleba. Evo, Nikola mi poslao lozinku i sada "teramo" kao nekad. Inače, pohvale za novi forum, a i naviknućemo se. Verujem koliko ste imali posla ovih dana, da promenite softver, i nećemo da vas mnogo zapitkujemo. Odmor dobro dođe, naročito posle dobro obavljenog posla.
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh