dobio sam zahtev za prijatelja al ne umem da se sprijateljim
Ti kao i ja-ne mogu da se snađem,zajedno izvesno vreme biće nam smešno kada se uhodamo-samo da prevedu na srpski biće mnogo lakše
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
dobio sam zahtev za prijatelja al ne umem da se sprijateljim
Jel mozes da mi objasnis gde si to ukljucio?
Mislim da si ukljucio da ti stizu izvestaji za nove teme a ne nove poruke.
ćao, meni ne stižu mailovi da mi je neko odgovorio na temi, ne stignu ni za nekoliko dana, uključeno mi je u podešavanjima po defaultu kad odgovorim na temi da mi stigne instant mail notification, a i te teme evo gledam, imam opciju unsubscribe, što znači da sam subscribovan pa ništa od mailova, nije mi stigao mail sa foruma odavno, kako je promenjen izgled stizale 2 dana i odjednom cap
na neke teme dobijam e mail kad se pojavi novi post (kako sam ukljucio neznam)U ovoj verziji foruma nema obaveštenje da ima novih odgovora na temu koji su se pojavili dok sam ja kucao poruku?
na neke teme dobijam e mail kad se pojavi novi post (kako sam ukljucio neznam)
a koje hocu sada da obelezim ja neznam gde treba.
Postavljo sam pitanje u vezi toga u ovoj temi ali odgovora nema...
Idi na pdesavanja ..a nena nove poruke .. tu ce da ti se jave teme u kojima si komentarisao .. Ako si je pregledao imaces zatvorenu kovertu ..ako je nesto novo ..otvorena koverta videces o cemu ti pricam .. ZNACI NA PODESAVANJEUkoliko ima novih tema, toliko da ne staju na jednu stranu, samo na prvoj uz teme stoji ona mala zelena ikonica koja bi trebala da nas odmah vodi na prvi post od zadnje posete toj temi. (Uzgred, kod mene ovo nekad ok radi a nekad uopšte ne i preusmerava me na poslednji post.) Na ostalim stranicama nema te ikonice i onda je teško pronaći koji je prvi novi nepročitani post u tim temama.
E ovaj je ladno stigao
Šta znam, već sam na par foruma sličnog dizajna, imaš u opcijama svojim defaultno ponašanje kad odgovoriš, meni je tu da mi odmah stigne mail i trebalo bi za svaki odgovor na temi da mi stiže po jedan mail, meni ne stiže ništa...
A onda na vrhu teme odem na thread tools i imam opciju UNsubscribe, što dodatno navodi da sam regularno subscribovan
Verovatno ti i/ili onaj kome saljes ima preko 100 poruka u sanducetu, nece da posalje ako ima preko 100, mora da se izbrisu nepotrebne porukeИмам проблем са слањем приватних порука неће да пошаље него јавља неку грешку.
Moras svoje postansko sanduce isprazniti,Како сад то? Па и код мене има ихахај порука, значи ни ја не могу примати... јел то тренутно или трајно решење за ограничење порука?