Prelazak na vBulletin

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
imam jedno pitanje: sta znaci zakljucana teme? ne mogu da udjem i ostavim komentar :) pozdrav

Ne mozes da ostavis komentar, ali mozes da pregledas temu. Zakljucane teme uglavnom sadrze neke vazne podatke, pa ih je steta izbrisati, a otisle su u Off Topic.
 
Imam problem nemogu da saljem poruke na PP na primer mogu da posaljem jednu i kasnije mi stalno prijavljuje greske u slanju poruka jel to do moga kompa ili je do sajta ili sam nesto pgresno stisnuo(uradio)pa me blokira?Unapred hvala na pomoci(ako je ima za mene)
 
Reci samo koji program koristiš za pristup forumu i šta kaže greška koja se ispisuje. Treba malo više informacija za dijagnostiku.
 
Reci samo koji program koristiš za pristup forumu i šta kaže greška koja se ispisuje. Treba malo više informacija za dijagnostiku.
Nasao sam u cemu je problem jbg lepo mi na engleskom pise a ja necitam :: Срамота :: bilo sam prebukuran porukama i nisam mogao da saljem dok nisam sve obrisao! :: Срамота :: :: Срамота :: :: Срамота :: :: Срамота ::
 
1_49703967_29.jpg


Zapravo koliko se vidi sa tvog profila imaš 29 poruka, pa iz tog razloga ne možeš slati poruke.
 
kako da proverim email

- - - - - - - - - -

ne mogu nikog da kontaktiram preko pp ako moze savet hvala
 
Koji email da proveriš ne razumem? Forum nema veze sa emailom, ako na email misliš. U principu odeš na sajt na kojem ti je email (gmail.com, yahoo.com...) pa uneseš username i password i eto ga u inboxu.
 
Da bi nekoga kontaktirao na email, potrebno je da ta osoba popunjen Inbox, a ograničenje je na 100 poruka. Ukoliko taj neko ima 100 poruka, ne možeš ga ontaktirati preko privatne poruke.
 
Zelim da se zahvalim javno nase adminitratoru @novii, koji mi je pomogao oko sifre. Jos jednom hvala :)
 
Do pre desetak dana sam imao drugačiji prikaz od ovog "vBulletin"-a, ko god on bio.
Više mi se sviđao i navikao sam na stari prikaz.
Može li stari da se vrati ?
 
Molim Vas...isto kao kolega "milelale@".... ja ovaj "buletin" prvi put vidim večeras....pomislio sam da mi se pokvario komp...Još sinoć sam imao "normalan" pristup i šemu na koju sam navikao, kad sam večeras otvorio....imao sam šta da vidim...ništa...čista neprijatnost...nekoliko puta sam započinjao i vraćao na početak ...sve mislim neka greška...ja se u ovome ne mogu snaći...
Vidim "novii@" je postavio jednu stranicu ...bez nekog ( za mene) smislenog objašnjenja!!!!
Jel ova stranica u smislu nekog objašnjenja ili neki put na povratak na staru šemu?
Molim da mi se objasni!!
Zahvalan!!!
 
Meni je ovo mnogo bolje od vbulletin-a,preko nokie lumia 1320 sam pokusavao par puta ali odustao...
 
Uh od danas samo preko vbuletin pregledam forum ne znam zbog cega. Kako se vratiti na staro ne vidim dole nikakva podesavanja. Sta raditi? Ako ne vratim na staro, moze se desiti i da odustanem od foruma..
Ipak se vratio na staro. Kako ne znam, al ovo je prava stvar. Vbulletin nikako, bar meni.
 
Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh