Predstavite se!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ćao ja sa Dejan Pijetlovic iz Čuruga i krenuo sa sa tovom pilića
 
Svim članovima foruma pozdrav od Biljane iz okoline Zaječara.
Do pre tri godine poljoprivredom sam se bavila zbog dopune porodičnog budžeta (saksijsko cveće).Od ove godine imamo nameru da ponovo krenemo sa tim(verovatno muškatle).U pripremi je i nova površina od 2h a šta će mo na njoj raditi još nismo odlučili i o tome ću vas tek zapitkivati.
Još jednom,pozdrav od svih članova moje porodice i svako vam dobro .
 
pozdrav svima na forumu ja sam Milorad Pajic zivim u Kleku kod Zrenjanina inace sam pre pola godine poceo malo da se bavim kunicarstvom za svoje potrebe.
 
Pljoprivrednik,proizvodjac maline iz Arilja elektromehanicar

---------- Poruka napisana u 14:24 ---------- Prethodna poruka je at 14:19 ----------

proizvodjac malina iz arilja :off_topic:
 
Takodje pozdravljam kolege paore.Ja sam Kornelije iz Glogonja kod Panceva,mlatim ratarenje na 50-60 hektara i nadam se da cemo se lepo druziti na ovom mestu.Forum je prava stvar za onog ko hoce da nauci nesto pametno i korisno.Pozdrav.
 
:osmeh: Cao narode! Ja sam Nikola, okolina Rume ja sam novi clan foruma. Vec duze vreme pratim vase diskusije pa sam resio da se pridruzim u cilju novih saznanja. Prijavio sam se na forum jer mislim da ima dosta pametnih stvari da se cuje, a i da se nauci :osmeh:
 
Pozdrav svima. Ja sam Danilo iz Bileće. Malo sam listao po temama i vidio da ima puno korisnih stvari i savjeta. Pa eto me sa vama.
 
Pozdrav za sve prisutne ovde....Ja sam Mirko,inace sam iz Erdevika,to je jedno prelepo mesto u Sremu...:)...idem u 4 razred srednje poljoprivredne skole a poljoprivredom se i bavim...:)
 
Veliki pozdrav iz Novog Beceja!

Zdravo svima!

Ja sam Dusan Dujin iz N.Beceja,bavim se ratarstvom i pomalo svinjarstvom(1 krmaca).
Radim puno zemlje i jako sam vredan.
Jos jednom,veliki pozdrav i nadam se da cemo se lepo druziti.
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh