Predstavite se!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Juga77

Novajlija
Učlanjen(a)
2 Mar 2012
Poruka
2
Postovanje kolege stocari,zovem se Jugoslav i dolazim iz okoline Velikog Gradista i bavim se uzgojem ovaca.

teodor.simic

Novajlija
Učlanjen(a)
2 Mar 2012
Poruka
1
Dobar dan ja se zovem Teodor Simic zivim u Donjoj Trnovi bavim se stocarstvom i ratarstvom.Registrovao sam se na ovaj sajt radi vise informacija oko poljoprivrednih masina i objekata tj.stala,sjenjara,supa itd.Pozdrav

Prolaznik

Član
Učlanjen(a)
2 Mar 2012
Poruka
93
Pozdrav poljoprivrednicima ! !

Zovem se Petar Jovanovic, iz Beograda sam, volim vocarstvo, stocarstvo i pcelarstvo !

lovac86

Novajlija
Učlanjen(a)
3 Mar 2012
Poruka
15
Pozdarv svima,javljam se iz lepog nam srema,i imam veliku zelju da pocnem sa poljoprivredom...

HR Zvona

Član
Učlanjen(a)
3 Mar 2012
Poruka
47
Pozdrav svim članovima ovoga foruma,ja sam inače novi-stari Zvona HR član foruma.Nakon promjena na forumu nisam se mogao nikako logirat ponovo pa sam se morao ponovo registrirati.

balkanac

Član
Učlanjen(a)
25 Feb 2012
Poruka
269
Pozdrav svima ! Ja sam BOJAN NEDIC iz SUBOTICE. Imam 4 hektara zemlje pod kucom i sejem psenicu i kukuruz a od stoke imam dve krmace , sedam koza i zivinu. Znaci svastarim

mikac711

Novajlija
Učlanjen(a)
25 Mar 2011
Poruka
14
Pozdrav za sve.Zovem se Mikica i imam 150 stabala sljive pozegace.Ovde sam da bih naucio nesto vise.

forvarder2

Novajlija
Učlanjen(a)
8 Jun 2011
Poruka
3
Марко из Бачке Паланке, хоби пољопривреда и воћарство. Поздрављам све на форуму.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh