galicije83
Član
Bracala, jos jedared cemo pred setvu proterati spremac, samo sada ce ici plice nego prvi put...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
E sad stvarno ...Braca trenutno si sve pocepao sto se tice pripreme za setvujedino sto moze da te zajebe jeste da zasusi posle setve pa da te muci pokorice,to jest gajenu kulturu.I kolega Kris je momacki odradio posao.Cici i kolega Mindjusar uz svo duzno postovanje i kolegijalnost na forumu,trebalo je bolje da ne palamudimo zasto i kako slike i snimci govore vise od reci.Jest da imate sokocalo i opasne merne uredjaje,ali obican matori kongskilde radi takav posao.
iz video snimka jedna fotografija..
Ja nisam rekao da to nevalja,daleko od toga,samo sam rekao da je daleko od 10cm dubineAko je ovo priprema iz jednog prohoda onda ovo ekstra izgleda, voleo bih da vidim i uživo i da prošetam po njivi e onda bi dao i konačan sud a ostale kolege mogu da pišu šta hoće.
Može polovan u stanju kao mojMa nema problema.Samo reci hoćeš nov ili polovan i koliko buradi ulja da ti pošaljem uz njega da imaš za Crvenka?!
Kolega ,da nije to malo brzo 7-mom jel reduktor u zecu ili kornjači ? Probao sam da teram spremač 7-mom ali sam brzo shvatio da ovi spremači iz male privrede ne bi dugo izdržaliPohvalio sam kolegu i posao je odradjen tu nema divana,ja bi posejao u taj jedan prohod.Svi me napadaju predpostavljao sam da ce tako biti a zaboravlajte strukturu zemljista.Ja sam danas zatvarao vlagu 820 4 spora spremac 2,9 nemoze brze osim da razbijem glavu....breg nizbreg dolina strana drz se za volan drz se za vrata....beton.Drugi prohod vec peglam 7 brza 12cm dubinabrzina nemo s izmeriti od prasine
Njegova je kupljena zajedno sa mojom, a kvalitet spremanja zavisi u mnogome od oranja, kvaliteta zemljišta i brzine kretanja.Ova Galicijeva masina me jos jednom odusevila. Zemlja kakva god da jeste, nikad iz prvog prohoda nisam uspeo tako pripremiti nijednu njivu.
Bez problema 7-om brzom i spremac 2.9,to je na oko 1600-1700 obrtaja 12-13km/h,bar tako kod mene pokazuje.Naravno ja tom brzinom teram na laksim zemljistima gde je lepo oranje,na tezim bi traktor i spremac zavrsili u delovima.Kolega ,da nije to malo brzo 7-mom jel reduktor u zecu ili kornjači ? Probao sam da teram spremač 7-mom ali sam brzo shvatio da ovi spremači iz male privrede ne bi dugo izdržali
Izmerena moticica...sad bracala mindjusar proceni kolko je duboko isla u zemlju