Ja sam kupio novu od 1.8m kod AgroNovak-a.Moram pogledati na računu koliko je koštala, zaboravio sam iskreno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa nece da ravnja za autoput ...Dubina kasike ,ako na to mislis pod manjom zapreminom,ti ne utice mnogo na opterecenje masine.Sirina noza je tu najvise bitna,a noz u V izvedbi najvise olaksava prodor u materijal,pogotovo ako je sa zubima.
Kad je kasika uza od tockova nema tu posla,neko ravnanje terena je nemoguce maltene,pa i krcenje terena itd,ne sme tocak gaziti gde nije noz prosao,sjeb... se gume vremenom na kamenje,cigle itd,probuse se nekad ...
Na dzojstiku ima za 4 operacijeDa li neko ima preporuku gde bih mogao da uradim komande na dzojstik za hidraulicni razvodnik sa 8 sekcija koji je na grajferu.
Da, pa bih montirao 2Na dzojstiku ima za 4 operacije
Jeste, ugrubo sam dobio ponudu oko 1500e a tu moze biti samo vise nikako manjeMislim da je treca opcija najbolja a samim tim i najskuplja.
Konsultuj se sa nekim hidraulicarom iz tvoje okoline.
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока