Prednji utovarivač i zadnji utovarivač (kašika)

• Začetnik teme misasumadianc
  • Datum pokretanja
Jedna je jos uvek dobra al druga popusta, bila u 2 nedelje 2x kod majstora. Tako da sam spremio nove.
E sad trebam naci od malog znaja beraca felne jer je srce malo pomereno tj. tacno na sredini a ove su malo upustene ka napolje pa mi po malo cesale o rukavac.

Kamarad gume su 9.5-24 sa 8 platana, jedna 2013 a druga 2014 godište.Utovarivač je namontiran mislim pre 3 godine a počele su da pucaju od kako sam krenuo da manipulišem sa rol balama.Ne znam da li da uzmem radijalne ili klasiku sa više platana.

Sto vise platni i kad bi nasao nesto siru znacilo bi dosta.
Kod nas jedan na rusa sa ravnim mostom izbacio klasicnu gumu i stavio neku balonku i nema vise problema, radi dosta rinfuza, dzambo vrece i rol bale.

Poslednja izmena:
Kamarad gume su 9.5-24 sa 8 platana, jedna 2013 a druga 2014 godište.Utovarivač je namontiran mislim pre 3 godine a počele su da pucaju od kako sam krenuo da manipulišem sa rol balama.Ne znam da li da uzmem radijalne ili klasiku sa više platana.
Video sam kod coveka preradjenu kamionsku felnu na 577dv i to tako ide sve do oranja kad stavi org. tockove...radio dosta transporta i kaze kramponku brzo asfalt srubi

Ipak ne bih to radio jer tokom utovara stajnjaka obavezno koristim prednju vuču a te gume jednostavno nisu za tu rabotu a da skidam točkove i vraćam non stop jednostavno ne želim.

Ne tovarim, u tome je caka.Kod drugara pogotovo, u hladovini plus rupa, da nema prednju vuču ostao bi tamo do prvih ljubičica.

Nazad
Vrh