Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A cepovani da ne bude cepovan,vec da ga uvedem u povrat,onda ce ulje samo proci kroz razvodnik a ujedno i ulje iz klipova ce ici nazad u rezervar slobodnim putem jer je jednosmerni cilindar?
Sent from mTalk
Kad si narucivao razvodnik trebao si traziti da jedan segment bude jednoradniA cepovani da ne bude cepovan,vec da ga uvedem u povrat,onda ce ulje samo proci kroz razvodnik a ujedno i ulje iz klipova ce ici nazad u rezervar slobodnim putem jer je jednosmerni cilindar?
Sent from mTalk
Na kraju ispade da je najjednostavnije namontirati,i to komplikovaniji razvodnik sa kruznim sistemom...Milane,jel bilo lakše namontirati na rusvaj? Ha ha...
Klipove nije vlasnik do danas nabavio,a ja vec porucio razvodnik...i kad mi je doneo ja vidim jednosmerni cilindri...Kad si narucivao razvodnik trebao si traziti da jedan segment bude jednoradni
Ja sam poceo da pravim pa nikako da dovrsim, kod mene je plocevina 14mm valjda ce zadovoljiti potrebe takve palete sa djubrivom. Ne moras nego skljocni koju sliku pa postaviDragane pravio mi rodjak inace metalostrugar ima i radionicu. Mogu da ga pitam za debljine ako te zanima
Trebalo bi da postoji položaj da kada ručicu malo gurneš,ulje iz jednosmernih klipova se vrati u sistem a ulje iz pumpe istovremeno nesmetano kruži. Produži ručice da dobiješ precizniji hod. Kupi produžene navrtke i malo svetlo vučenog materijala da ne moraš ništa budžiti.A ako ja na njega prikacim jednosmerni cilindar,tj samo jedno crevo na ovu jednu sekciju,kako ce onda spustati klip?