Prednji utovarivač i zadnji utovarivač (kašika)

• Začetnik teme misasumadianc
  • Datum pokretanja
Prosle nedelje sam se igrao sa utovarivacem I procureli mi klipovi, ja rastavim kad ono cilindar cev kao geografska karta sve rupice od rdje, odnesem na remont kad kazu klipovi su colovni, nema u SRBIJI colovnih cevi moraju se prepravljati na metricke mere to kosta oko 130e po komadu.
Bas sam super srecan!!!!!!
Naj gora stvar na svetu je kad te sirotinjski ku- ac napravi pa se cela veka patis!!!!
Izacice utovarivac sa 3 nova I 2 polovna klipa novim crevima osovinama nosacima I krokodil korpom blizu 1000e

Послато са Lenovo A2020a40 уз помоћ Тапатока

Bas take znam KUMA on zna mene I moju narav
Kaze 220e za dva
Reko moze odma 250e da idem da tovarim djubar ako cure eto me nazad da ih vratim
Kaze KUM ja I prodajem u vidjeno stanje a necu sa tobom da imam sra-e znam da si prek i ljut covek I da ces doci po novce I da ces da naplatis I put I montazu I ulje I sve, ako oces uzmi ako neces zdravo
Rekoh KUME NIKOLA nisi covek za kakvog se prodajes !!!!
Tamo u VAJSKOJ ima ljudi od kojih sam nosio i 1000e delova bez para i sve ispostovao i platio I nikad problema bilo nije!!
Verovatno zna da cure I da su osteceni!!

Prosto nigde. Glavna pumpa nije za taj posao jer ako se malo pretera sa upiranjem u rucice onda moze da fasuje ventil na pumpi i to je zurka skoro ceo dan da se raspakuje i resi. Pomocna pumpa na 577 i u slucaju da je jako dobra, opet ima malu litrazi i jako sporo radi utovarivac. Resenje je kao sto je i Riko kadgod pravio, pumpa i multiplikator na kardan i rezervoar za ulja iznad a izmedju blatobrana.

Bila pumpa sa sve multiplikatorom i rezervoarom sada na vašaru u Rumi.Masno i ne oprano a nisam pitao za cenu.

Ponekad je jeftinije kupiti novo. I ja sam kupio to sve na vasaru posto na grajferu nisam imao. Pumpu uzeo jako jeftino i imao srece da radi a multiplikator je imao ostecen zupcanik malo koji treba da uradim. Posle sam naravno kupio nov isti takav multiplikator ali nije imao flansnu sto ide na kardan pa sam prebacio sa ovog i napravio da imam da radim.

Ja sam razmisljao da na 560 izbacim krilnu pumpu volana, zabodem zupcastu tandem pumpu i na nju spojim volan I utovarivac Ali je to komplikacija, a ovako kad uparim glavnu da dize konstrukciju a pomocnu da grize to je ok

Gde prikaciti na imt 577 napajanje razvodnika za utovarivac?

Sent from mTalk
Ako nema pomocnu pumpu stavi ZABU na plocu hidraulika a posle nje razvodnik sa kontrolom pritiska, povrat iz razvodnika u cep,
Ventil na razvodniku uzmes slabiji 175-180bar a na pumpi od577 je ventil 205bar I nece imati prostora da ga razbije, ili pumpu sa multiplikatorom I rezervoarom na kardan kao mali grajferi

k58kDjb.jpg

fQUesfm.jpg

zYHzJdp.jpg

wFNP9JB.jpg

Jos jedna ugradnja na IMT 565...utovarivac ne poznatog proizvodjaca i modela na kom je traktoru bio...

Sent from mTalk

Dovoljna je ova klipna ispod sedista sto je za poluge i kipu,samo mora da se napravi razvodnik da preusmeru ulje i povrat za dvosmerne klipove

Послато са Moto C Plus уз помоћ Тапатока

Sama je spora a nemam želju da ugrađujem pomoćnu.Hoću da namestim sistem sa pumpom i multiplikatorom na kardan i posebnim rezervoarom za ulje pa zbog toga pitam kolika kubikaža pumpe bi bila odgovarajuća i dovoljna.

Nazad
Vrh