nikola ilic
Član
Rezervoar od kamiona je ideala,onaj veliki prohromski,isece se napola i provuce pun materijal izvare kosnici i zalije betonom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Hvala Milose ovde je svako dosao neko vozom neko peske neko camcemj...o vas veslo što vas preko Drine prenelo
Hvala Milose ovde je svako dosao neko vozom neko peske neko camcem
A ja nebih tako delio ljude!
Послато са Lenovo A2020a40 уз помоћ Тапатока
Ovo sto ti je predlozeno je odgovora na post #818, sasvim je korisno, a tebi po volji. Ne vidim razlog da se sprdas sa ljudima. Nebi dalje da ulazim u diskusiju jer je ocigledno imas zacrtano sta hoces a bezveze ovde razvijamo diskusiju zbog tebe.
Uh ispade da sada trebam radionicu praviti u tegu , a ja sam mislio da neko kaze na tim originalnim tegovima koliki je razmak izmedju donje i gornje zakacke, posto je kat II, da ne bude da teg visi ili obrnuto. Prilikom izrade tega, bitna mi je kompaktnost, dakle bez rupa u njemu. Za alat, imam prostor ispod kabine koji ce biti dobro iskoristen. Teg koji cu praviti je oko 45cm visok, dakle u slucaju slucaja, malo ga pustim dolje i poteznica je spremna za sajlu, a i smaknuta je na jednu stranu. Nije to ogroman teg od tonu ili nesto tako.
Natjerivanje prikolica sa prednjom poteznicom necu da komentarisem. To je kod nas neka vrsta sramote znači ljud'no, u rikverc, mehanicki volan i ide iz prve. Jest da podlaktice i ledja otpadaju ali dobro dosli u Bosnu
Slavko91 'ladno te bosanac najedio?Ovo sto ti je predlozeno je odgovora na post #818, sasvim je korisno, a tebi po volji. Ne vidim razlog da se sprdas sa ljudima. Nebi dalje da ulazim u diskusiju jer je ocigledno imas zacrtano sta hoces a bezveze ovde razvijamo diskusiju zbog tebe.
Film se zove 8 ofanziva hiljadu puta sam ga gledao!!I moji su tako došli,to sam se setio filma gde glumi Lazar Ristovski
- - - - - - - - - -
Mi smo DOMACI a I vasi su dosli od nekud!!!!To se i kod nas jos uvek pripoveda za Dođoše
Ako si majstor, nemas potrebe da je otkačuješ i zakačuješ napredSlavko91 'ladno te bosanac najedio?
Pa jel citas da oni u ruke izlome terajuci prikolicu u rikverc nisu culi za servo I prednju poteznicu!!!
Jeste,ali to se zaboravilo posle 200-300 godinaMi smo DOMACI a I vasi su dosli od nekud!!!!
Послато са Lenovo A2020a40 уз помоћ Тапатока