Ima tema ovde na forumu, Drvo Paulownia tomentosa , a što se tiče tih promotivnih galerija bilo koje vrste treba biti oprezan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Neverovatno je da neko početniku da šleper i toliku platu
Postali "Kraljevi leda".
Sa Beogradom poslovi su uvek rizicni meni su ostali duzni i novaca i zivaca sve dok nisam uveo pravilo tras novci tras roba i samo tako i nikako drugacije sve ostalo batali i ne upustaj se u bilo koji aranzman sa njima jer je tamo leglo olosa i prevaranata koje nikakvi ugovori i cuda ne mogu obavezati na bilo sta.Hteo bi da postavim jedno pitanje pa ako neko moze neka pomogne. Dobio sam ponudu od coveka iz Beograda koji drzi prodavnice zdrave hrane da mu proizvodim beliju, kokicar i suncokret gricko. E sad ja bi da mi tu proizvodnju obezbedimo nekim ugovorom i da se osiguram da ne bude e ovo e ono kad treba da otkupi . Da li je nekao od vas radio nesto slicno i kakva ste iskustva imali.
Misliš da su u Beogradu svi prevaranti i ološ?
Ja imam par poznanika, voze kamione u Americi. Ono sto je interesantno je da su posle godinu dana pokupovali svoje kamione i rade za sebe. jedan od njih mislim da ima vec 2 komada i radi uveliko... I meni je malo cudno to sa kamionima ... dal dignu kredit pa teraju
Druze,znas li ti sta je to mesecno zaraditi 8ooo?Pa to i nije plata, plaćen je po pređenoj milji, ne znam tačno sad, ali negde oko 0.45$/1mile, i sva tri meseca je zarađivao preko 6000$ mesečno. Već je kupio pasata i neke zajebancije, hoće čovek malo da udovolji sebi pošto u Srbiji to nije mogao nikako, pa da krene da štedi za kamion. Iz mog sela dva čoveka isto rade u Čikagu, varioci, plata im je 8000$-9000$, jedan dođe jednom godišnje na 10-15 dana na odmor, drugi nije dolazio 5 godina, niti se uželeo da dođe.
Misliš da su u Beogradu svi prevaranti i ološ?