Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mi koji smo aktivni,vecinom se poznajemo.Tebe kanda nemam na fcb. ja sam https://www.facebook.com/goran.galetinMožda bi se unekolko to pitanje moglo rešiti recimo insistiranjem na temeljnijem i preciznijem predstavljanju novog člana prilikom pristupanja forumu. Ja sam recimo registrovan pod nickom koji koristim na mnogim drugim mestima (đađo74, djadjo, Đađo, u zavisnosti od mogućnosti koje su postajale), plus sam u delu za predstavljane novih članova detaljno opisao sebe i mnoge stvari o sebi.
Bas ovo sto Galetin rece, svaki clan sebe predstavlja, tako da nema potrebe niti ima svrhe nekog da pritiskamo kako da se predstavi, ali nek onda ne ocekuje da imamo ostalo postovanje kao prema vecini clanova koje znamo uzivo i stvarno se dosta zna uzivo nas ili ako se ne znamo licno lako se proveri ko je kakav.Možda bi se unekolko to pitanje moglo rešiti recimo insistiranjem na temeljnijem i preciznijem predstavljanju novog člana prilikom pristupanja forumu. Ja sam recimo registrovan pod nickom koji koristim na mnogim drugim mestima (đađo74, djadjo, Đađo, u zavisnosti od mogućnosti koje su postajale), plus sam u delu za predstavljane novih članova detaljno opisao sebe i mnoge stvari o sebi.