dragan dmb
Član
bolje zatamniti sva stakla i tacno da deluje kao oblacno vreme vidljivost je dobra ako nema prasine na staklu
Poslednja izmena:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.

Ćiro ubaci uz sliku i račun koliko te izašlo.
,farbu sam imao kupio sam samo litar zavrsne,tapacir negde oko 2500din,pleh koji sam dodavao i ostala instalacija i prekidaci sve skinuto sa jugica koji sluzi za delove...

Dobra kabina.
dodji 15-og u smederevsku palanku, dolaze ljudi koji prave stakla po meri za sve kabine. meni trebe za vrata od 539,razbila mi grana u tanjiranju,pa cu da odem da kupimGde nabaviti stakla za kabinu.
Ovih dana bila pauza nije se radilo na kabini sutra krece polako nazad u ofanzivu ima jos dosta posla oko nje.. Nego imam jedno pitanje gde da postavim Rotaciono svetlo?? Do sad mi je bilo sa strane ispred bunkera postavicu sliku,da li sad da stavim na krov kabine (bojim se ostace po nekom granju a rotacija mi je bos) ili da napravim drzac ponovo pored kabine da je stavim sta vi mislite kolege???