Pravljenje gredica i postavljanje folije

Dobro ti nama došao.
Boomsyte evo ti zemljaka :D
Hvala ti za ovu sliku, ali ja bi više voleo sliku te mašine što si ti pravio. Za tu mašinu ti tačno možeš reći kako radi, šta bi ti još doradio ...
Čime se ti baviš, za čega koristiš mašinu. Daj napiši koju :ppozdrav:
 
@ Nebojsa

I zemljaci smo a i dobri prijatelji :ppozdrav:, Svaki dan se druzimo i raspravljamo o nedostacima njegove masine i o nedostacima moje masine. Ovu sliku sto je postavio je iz tvog komsiluka iz BEST-a, tako da tu je mozes detaljno pogledati :haha:.
Obojica smo jagodari tj vocari posto imamo svo voce (tj skoro svo :haha:), slika njegove i moje masine je slicna 2 slici koju si ti postavio, ali uskoro ce da slikamo i jednu i drugu i postavljamo.
Pozz :ppozdrav: :ppozdrav: :ppozdrav:
 
Bolje vas nasao,
ja sam vise pristalica ovakve masine gde moze da se podesava sirina gredice da bih koristila i za neko drugo voce gde su gredice uzeili sire. U razgovoru sa radnikom pomenute firme saznao sam da se i sam bavi jagodama i da ta firma usluzno postavlja foliju. Ova masina jeste malo veca i nju nosi traktor od 90 ks, ali uz neku korekciju pre svega sto se tice gabarita moci ce da je nose i slabiji traktori. Inace BEST&CO nalazi se na izlazu iz Vrbasa prema Srbobranu, posle raskrsnice za Backo Dobro Polje i Zmajevo. :ppozdrav:
 
Da, da, sad sam tek skontao da se vidi raskrsnica. Gledao sam tu mašinu letos a i zimus a gledao sam i na jednom mestu kako su postavili. Bolje je od onoga kako su meni postavili (što i nije baš teško) ali nije baš onako kako sam ja zamislio. Možda nije bila dobro pripremljena zamlja ili oni još nisu savladali mašinu ili slab traktor...Mašina može da se koristi i za sadnju i ima mogućnost da buši foliju i zato je malo masivnija. Čovek sa kojim ste pričali je verovatno Julijan Mali, iz Kucure, imaju nešto malo jagoda a njegova žena ima grupu radnica koje vodi i rade dosta poslova u poljoprivredi. Meni su sadile jagode :osmeh: Pa dobro gde vi sa juga navataste ove moje Vrbašane :haha:
Čekam slike :ppozdrav:
 
@ Nebojsa

Blackimg ti radi u metereoloskoj stanici za vojvodinu, neznam tacan predeo ali mesecno je 15 dana gore. Tako da ako ti slucajno ubije grad neku vocku njega da vatas za gusu :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:. Vrlo brzo ce da postavimo slike i jedne i druge masine, sneg se povukao sad kisa ubija :kisa: :kisa: :kisa:.
POzzz
 
Evo zašto mi trebaju gredice od 25 cm
2qd97rm.jpg


A za grad ima da vatam drugog kolegu za gušu, radi u DDOR :haha:
 
tesko je postaviti 25cm banka bez one masine sto prvo pravi gredice a onda ide ona druga sto postavlja foliju. Ni moj banak nije bolji i ne zalim se, samo ja izmedju ostavljam travu i kosim, tako da u berbi imam malu stadionsku travicu i nemam blato izmedju.
 
kamo srece da su njegove :haha: :haha: :haha:, svi bi mi voleli da imamo takav banak :D :D :D ali masina za takav banak kosta koliko i ceo hektar jagoda sa frigo zivicima :udri: :udri: :udri:
 
daj boomsyte valjda nije tako skupa?!?!!? :sta: :sta: :sta:
Jos ja se razmisljam kako cu da je napravim za ovu sezonu. Pogledaj na sajtu pa ces da vidis da nije nista strasno ajde da masekujemo ::svaka cast:: ::svaka cast::
 
Pa gledao sam ih na sajmu, jedna je oko 15000e, a druga blizu 20000e :nono: :nono:. MA dobri su i ovi nasi, ja sad zavrsavam masinu koja pravi i postavlja banak, i kosta oko 400e :D :D :D.
Post je spojen: [time]1270215912[/time]
_________________________________________________
http://www.youtube.com/watch?v=NEpV5OOGgxQ&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=hAzG8Ayjdck&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=XzC683W11EM&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=vqpwzrQw4sI&feature=related

ovo su neke sto sam ja gledao a moja je slicna kao 3
 
a reci mi koliko si udaljen od backe palanke:haha: mozda dolazimo kod one zene sto ima 4.5h sa jednim prijateljem sto radi otkup, a reci mi koliko ima u tom tvom mestu kolicine jagoda:haha:
 
vidim da ste zainteresovani za gredice.ja imam masinu koja pravi gredice i od jednom postavlja KPK i foliju.
 
postavi sliku da vidimo nasta to lici i da;i imas neku sliku da se vidi kako je postavljena folija, imam je i ja, udji u forum jagode i videces pri kraju moju masinu
 
nemam fotku kad sam radio na njivi.imam samo ove.sad je na prodaju!nisu bas neke fotke,ali druge nemam!
110log9.jpg

212ek9j.jpg

1530kzo.jpg
 
Nazad
Vrh