Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sm na početku rada sa tim sistemom naduvao 3-4 bureta a sada koristim prikljucak za duvanje guma sa manometrom i sa njim doziram vazduh u buretu.Idealno rešenje za pretakanje.kloki je napisao(la):naj jednostavniji sistem za pretakanje nafte namestio sam ga za pretakenje u njivi ali ga i kuci koristim.nema struje pumpi vrtenja kanistera prosipanja samo crevo od kompresora u bure i crevo u rezervoar i za cas se nafta nadje u traktoru.
proste stvari su najbolje treba samo 1 bar da bi gorivo islo.kada je bure puno samo 1 sek i krenuce a kako se prazni treba sve vise vazduha kod kuce imam pravi kompresor sa pistoljem pa je lako pustati malo po malo vazduh a u polju sa traktorskim kompresorom treba malo opreznije jer nema ventil nego stavljam i skidam crevo kada vidim da je bure napregnuto .na ovaj nacin sam istocio na stotine buradi i nikad nisam bio cistiji a bure mi nikada nije puklo. pritisak ne veci od 1.5 bara i na tom pritisku ide ko ludo.neki bolji majstor bi na malom prikljucku stavio sigurnjak i nema problema za visak vazduha
paorpaor je napisao(la):Stradaju burad od duvanja,jeste prakticno ali i stetno.
senator je napisao(la):a i sijalicu jedva da znam da zavrnem...