Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Napravio sam isti patent na cisternu za naftu koju nosim na spediteru cca 2000 litara i vise mi ne predstavlja problem da pretocim naftu u stojeci rezervar pa da obrnem jos koju turu! A pre sam se mucio sa uljnom pumpom od dajca pa ili kaplje na sastavu ili nece da povuce...uvek neko sranje sa njom! Jos jednom hvala za patent!kloki je napisao(la):naj jednostavniji sistem za pretakanje nafte .............
Takav sistem imam na mešaoni ugrađen za rasprskavanje ulja. Jedino što ulje malo teže tera, jer je gušće - pogotovo zimi. Ali, čak i na ulju burad se vrlo malo naduvaju.mityoo je napisao(la):Napravio sam isti patent na cisternu za naftu koju nosim na spediteru cca 2000 litara i vise mi ne predstavlja problem da pretocim naftu u stojeci rezervar pa da obrnem jos koju turu! A pre sam se mucio sa uljnom pumpom od dajca pa ili kaplje na sastavu ili nece da povuce...uvek neko sranje sa njom! Jos jednom hvala za patent!kloki je napisao(la):naj jednostavniji sistem za pretakanje nafte .............