Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
oestradiol?gagi77 je napisao(la):savak šta bi sa krmačama?Jesi probao sa transportom?Ja sam imao problem sa jednom i potražila je drugi dan od davanja inekcija.A sad da ti kažem i smešnu cenu za te inekcije 42,00 dinara,ima ih u humanim apotekama i zovu se oestradiol 1 ml (ampula). Ide jedna cela ampula na krmaču ili nazimicu.Ne mora da znači da sve traže drugi dan,neka traži peti,šesti dan.Moj jako dobar drug veterinar imao je slučaj kod krmače koja nije dugo tražila da je od ovih inekcija potražila tek 20-og dana.Pre davanja oestradiol ampulu zagrejati u ustima jer je sadržaj gust. Pozdrav
gagi77 je napisao(la):savak šta bi sa krmačama?Jesi probao sa transportom?Ja sam imao problem sa jednom i potražila je drugi dan od davanja inekcija.A sad da ti kažem i smešnu cenu za te inekcije 42,00 dinara,ima ih u humanim apotekama i zovu se oestradiol 1 ml (ampula). Ide jedna cela ampula na krmaču ili nazimicu.Ne mora da znači da sve traže drugi dan,neka traži peti,šesti dan.Moj jako dobar drug veterinar imao je slučaj kod krmače koja nije dugo tražila da je od ovih inekcija potražila tek 20-og dana.Pre davanja oestradiol ampulu zagrejati u ustima jer je sadržaj gust. Pozdrav
Milanche je napisao(la):Gde ima da se kupi ampula oestradiola?Pitao sam po apotekama i oni sve sto je sa inekcijama ne smeju da prodaju ,a imam dve nazimice jedna se parila a ovoj drugoj (Cveta i Smija ) ne pada napamet