DraleTD
Član
Како и на који начин испровоцирати крмачу да се протера? Никако да почне да тражи бравца!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Poslušaj prijatelja, današnje svinje sve manje imaju prirodne nagone nego ih treba stimulisati, naročito prvi put. Zato najbolje oteraj kod prijatelja koji ima nerasta i za par dana će tražiti nerasta.Прошле године сам је купио у августу са 27кг, када је опрашена немам појма, а тренутно има сигурно преко 150+кг. Ја се не разумем много у то јер давно смо држали крмаче, а ову сам узео да запамтим за своје потребе. И сада никако да се протера. Један пријатељ држи крмаче и има своје бравце, па ми предлагао да је дотерам код његовог бравца чисто да као промени објекат и мало да је исцима да би се протерала. А шурак ми каже да купим онај спреј са мирисом нераста у терању и да јој то шприцнем на њушку.
Да ли пролив подсећа на сенф и има јак мирис?
Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока
Gde ima da se nabavi bajkoks?То је највероватније клостридија ако је воденаст пролив буде и ешерихија, ако се јавља код свих назимица једино решење је вакцинација да би покрио прасад кад се опрасе. Ако се зна да назимице и крмаче нису вакцисане а већ се дешавало онда се користи бајкокс или толтарокс код прасади, 2 дана после прашења и уједно се да и гвожђе кад се већ хватају. Од инјекционог лечења цефтимед или слично само да је активна материја цефтиофур.
Може да помогне на рbajkoksођењу, направи се раствор глукоза(0.5), физиолошки раствор(0.5) и коливет-колистин раствори се кафена кашика на литру.
Свако прасе по 2-3 милилитра.
Bajkoks kada se ne bi trebalo da dobiju proliv i ako je prisutna bakterija jel tako?77 дана. Уклапа се у просек 25 кг 75 дана старости. На послу продајемо за клање из категорије предтов ако има 90 дана и ~25-30 кг. Вакцина ради ако се испоштују сви услови складиштења и дане када треба вакцинисати/ревакцинисати. Наравно може се десити да сој вируса не одговара ономе на терену али то је редак случај.
Tako je, po rodjenju i ako ima potrebe posle jos jednomPasta bese ide po rodjenu i posle je ponovis?