Prašenje krmača

Odg: PRASENJE KRMACA

dacha je napisao(la):
Fontana ja bi ti predlozio da nista ne diras neka ih jos koji dan jer ako nisi primetio da traze neverujem da nisu suprasne mozda nose po par komada pa se jos ne poznaje

Da to si u pravu i ja sam tog misljenja,da nista ne diram ali saceka cu jos nekoliko dana.
A mozes i pogledati na mom profilu kako izgledaju mada se na slici nemoze tako i vidjeti da li su suprasne.U svakom slucaj hvala!!

Evo kako je izgledalo prvo prasenje kod nas, zena fotograf.
25jcg86.jpg

e ja danas nisam slikao ali moja krmaca 12 komada zadovoljan javascript:void(0) ::svaka cast::

Nek je sa srecom, cestitamo. :ppozdrav: Moja, nazimica, 10 kom.

francuz nismo djavoli da nam je malo da su zivi i zdravi

maaaa, skoro sam imao 2 koje su oprasile po 10-12 mrtvih!
a pomnozi cenu koncentrata(25din) x 4kg x 114 dana = 11.400din je pojela jedna, pa druga toliko, pa ja ustajao nekoliko noci, pa nervoya nema para da se plati.....
Ali ipak hvala na yivi i ydravi

Ostavio sam 12 ispod a 4 kom dao kolegi njemu je oprasila krmača 6 kom sad već treći dan i kaže da je krmača prihvatila i prasići se snašli :ppozdrav:

moje se prase ok bez boksa lanaca samo jedna sijalica kvocka u cosku i cao . imam tri krmace ,u subotu jedna 11 kom oprasila bez problema svi su zivi i zdravi cak ni zube ne secem a moji ih drze barem zadnjih 30 g
jednu smo prosle godine prodali 14 puta se prasila

Nazad
Vrh