Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nazalost znaci bio sam u pravu za tvoju situaciju, ja sam ove godine imao 3 situacije gdje sam bio 100% siguran sto se kaze ruku u vatru da su suprasne i ono corak, tako vise ne garantujem ni za jednu, tako i za ovu sam skeptican. Ako nista kako rece bice kobaje. UzdravljeMa ova tebi , prasise 100%, nema sekiracije., a ona Georgina necka se ali nemam ja zivaca vise . 135 dan joj je, vime se povlaci i ide u cvarke u ponedeljak .. ee imam i ja dusu, sto je dosta dosta je
Dragane zar se tebi ne isplati da uzmes ultrazvuk oko 250e sam nalazio na internetu.Nazalost znaci bio sam u pravu za tvoju situaciju, ja sam ove godine imao 3 situacije gdje sam bio 100% siguran sto se kaze ruku u vatru da su suprasne i ono corak, tako vise ne garantujem ni za jednu, tako i za ovu sam skeptican. Ako nista kako rece bice kobaje. Uzdravlje
Nemam pojma taj sam video na nekim oglasima u zatvorenom koferu,nije me interesovalo pa nisam detaljnije gledao,a meni je nudio jedan tehnicar sa farme da mi donese radi pregleda.Neznam koliko taj za 250€ može biti siguran jer mi u firmi imamo ovaj http://www.msschippers.com/pigs/pregnancy-control/ms-multiscan-digital-with-50-mhz-probe i opet se zna dogoditi da neka nije suprasna.
Kolega sta se izdesavalo do kraja?Ipak ova kriticna nije skroz prazna u 123 danu oprasila zasad jedno prase zivo, tj uspio sam ga izvuci od sinoc ulila mlijeko i polijeze, i nekakva sluz izlazila, pokusam pregled ona skroz otvorena, pregledam dublje, napipam prase i izvucem za divno cudo zivo i zdravo, a to je bilo oko 13h, dosad je 2 puta dobila oksitocin i 3 puta pregledana, nema ni prasadi u kanalu a niti posteljicu izbacuje. Hvala Bogu ipak je u moju korist makar jedno
A zašto nisi uradio obrnuto tj. da si od druge krmače prebacio koje prase kod nje? Ovako će ti jedna biti skroz upošljena a druga ništa.Od kletve dabogda ti se krmaca obliznila mene je zadesila, ta dabogda se porodila. Samo na jednom je ostala. Prase zdravo zivahno, podbacio pod drugu krmacu, a krmaca jede ustaje, i ona uredna. Bice bolje, uzdravlje