Zoran Kostović
Član
Odg: PRASENJE KRMACA
Oprasila se krmača,ona što je bila u šetnji(na slici sa prethodne strane),12 kom.
Oprasila se krmača,ona što je bila u šetnji(na slici sa prethodne strane),12 kom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
postoji mnogo faktora na pobacaj krmace od zaraznih do infektivnih bolesti losih uslova drzanja stresa i shrane krmace u principu ako ti je mlada krmaca kroz 30 ili 45 dana slobodno vrsi pripust ponovo meni isto se desilo na deset dana pred prasenje pobacila jesenas evo prosle nedelje oprasila 10 ni jedno mrtvo samo dalje?savak je napisao(la):Krmača mi je bila suprasna pola vremena i pobacila mi je prasiće juče. Da li neko zna koji su uzroci pobačaja. Da li može zbog hrane da pobaci prasiće?
milos04 je napisao(la):mogu ali po odbicu prasadi od sise znaci od 3 do 5 nedelja sisanja i posle toga par dana mozes ako krmaca trazi nerasta osemeniti svinju 6 dana po prasenju nema sanse jer tako reci nije se ni oporavila od prasenja