cvejka
Član
Ne zali se.Upregnut je maksimalnoCvrjka nije mu puno 6.3? Kod nas je stigla za JD od 130 ks 6.6

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne zali se.Upregnut je maksimalnoCvrjka nije mu puno 6.3? Kod nas je stigla za JD od 130 ks 6.6
Ja je vučem sa 952, prvi provod nešto preko 10 km/h a drugi 12 km/h, vuče ceo dan, ne greje seNe zali se.Upregnut je maksimalno![]()
Te gume najbolje legnu na travu....Bei Facebook anmelden
Melde dich bei Facebook an, um dich mit deinen Freunden, deiner Familie und Personen, die du kennst, zu verbinden und Inhalte zu teilen.www.facebook.com
Sta mislite dali bi traktor u pripremi sa ovakvim gumama trosio manje ili vise?Dali bi bilo proslajfavanja ili bi imao bolji grip?
Imam u ekselu brzine sa 18.4r30 gumama. Prenosne odnose sam nasao u User manual. Zasnivaju se na tome da je oko 32% Hi-Lo i da je medjusobno 1hi-2lo, 2hi-3lo itd oko 26%. Proklizavanja nema jer i sa prednjom i bez ne vidim ja razliku u brzini kretanja, samo manje kopaju zadnji tockovi kada je i prednja upaljena.Kako znas koliko brzo ides? Da li si ugradio neki brzinomer?
Radis u radnim brzinama ili transportnim,ona poluga kod leve noge?Imam u ekselu brzine sa 18.4r30 gumama. Prenosne odnose sam nasao u User manual. Zasnivaju se na tome da je oko 32% Hi-Lo i da je medjusobno 1hi-2lo, 2hi-3lo itd oko 26%. Proklizavanja nema jer i sa prednjom i bez ne vidim ja razliku u brzini kretanja, samo manje kopaju zadnji tockovi kada je i prednja upaljena.