Donja mi ne treba, nemam potrebu za njom. A fabrička poteznica mora da se skida kad se koristi kardan, a to je muka, bar za mene. Teška je, na jedan od šrafova ne može da naiđe gedora (preblizu je bočnoj stranici), mora dva čoveka da je stavljaju jer ne mogu da je držim i zavrćem šraf istovremeno. To je jedini razlog zašto sam uopšte i dirao poteznicu...
E sad, hteo sam da kompletnu poteznicu pravim novu baš da bi fabrička ostala za svaki slučaj ako nekad zatreba donja poteznica, ali ovako je bilo mnogo lakše da se uradi. A oni polukrugovi i poluga sa "ustima" su mi ostali, ako na njih misliš, nisam ih bacio. A video sam da ta fabrička poteznica može da se nađe po oglasima ako baš nekad zatreba...
E sad, hteo sam da kompletnu poteznicu pravim novu baš da bi fabrička ostala za svaki slučaj ako nekad zatreba donja poteznica, ali ovako je bilo mnogo lakše da se uradi. A oni polukrugovi i poluga sa "ustima" su mi ostali, ako na njih misliš, nisam ih bacio. A video sam da ta fabrička poteznica može da se nađe po oglasima ako baš nekad zatreba...