sinisa1979
Član
Menja, menja! Nije isto orati njivu u proleće ili gruberisati. Nebo i zemlja, ali valja napomeniti-u našem ataru!Ne menja stvar, velik je rizik.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Menja, menja! Nije isto orati njivu u proleće ili gruberisati. Nebo i zemlja, ali valja napomeniti-u našem ataru!Ne menja stvar, velik je rizik.
Danas merio vlagu,ode gore 34%.Krunjenje u martu
Pa to nekad nema u redovnoj setvi, odličnoJa sam poceo da berem moj postrni kukuruz vlagu nisam merio,ima ga solidno sa jutra oko 5.5 tona klipa...
Ja sam poceo da berem moj postrni kukuruz vlagu nisam merio,ima ga solidno sa jutra oko 5.5 tona klipa...
Zadovoljan sam,ja imam 9 jutara prodao sam nesto u klipu nesto cu dici na supu pa nek ceka prolece.To je odlično. Ja ga neću brati, imam 11 jutra čekaću još malo pa ćemo videti šta će biti
Zadovoljan sam,ja imam 9 jutara prodao sam nesto u klipu nesto cu dici na supu pa nek ceka prolece.
Pa tako nesto,nije lose za drugi usevAko se ne varam to izadje oko 4t zrna po jutru
Nema tu vise od 3t suvog, sto i nije lose za postrnu setvu.Ja sam poceo da berem moj postrni kukuruz vlagu nisam merio,ima ga solidno sa jutra oko 5.5 tona klipa...