Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
15.000 europskih novaca po hektaru, s tim da registrovana polj. gazdinstva ostvaruju povraćaj od Pokrajine 60% od ukupne vrednosti posla...moćno i skupo...koliko košta po ha?
Molim sve koji žele da daju mišljenje.
U procesu sam pribavljanja naslona. Odlučio sam se za rezani bagrem nakon dugog procesa evaluacije i drugih opcija - beton, pvc, metal, impregnirana čamovina. Svaka od ovih opcija ima prednosti i mane pa kada se podvuče crta najviše pluseva je na strani bagrema.
E sada, kada već ulažem (a imam neki plan razvoja investicije) razmišljam i o protivgradnoj mreži (možda već u 2017 godini). Samim tim već sada bih postavio stubove koji će biti i u funkciji PGM, pa tako planiram da idem na pet metara stub od 4 metra pa onda 2.5 metra. S obzirom da bi spoljni stubovi trebalo da budu najjači šta mislite kojih dimenzija bi trebalo da režem stubove? Da li su dimenzije od 400x12x10 dovoljne za krajnje i 400x10x8 za unutrašnje. Između njih idu standardni od možda 250x9x7.
Šta mislite?
Savet?