Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Teško je objasniti ali kada vidite biti će vam jasnijeMože li neko da objasni " uvrtanje grana " ? Čitao sam na forumu da je to dobra i korisna pomotehnika ali ne znam način na koji se to radi. Bio bih zahvalan ako bi to neko objasnio nama koji to ne znamo.![]()
Teško je objasniti ali kada vidite biti će vam jasnije
Bitno je samo u kojoj se nalazi fazi grana i to je to da ima prijevod bilo bi lakše,treba se malo vježbati.
Hvala. Nisam ni znao da znam italijanski, razumeo sam tj. video sam na kraju snimka. Čitao sam o ovome na forumu ali evo sada zahvaljujući tebi vidim i kako se to i radi. Pozdrav.![]()
Moraš malo više zavijati ne preblizu spoja s deblom,znači samo zeljasti dio jednogodišnjeg mladara.Čoveče, kako ne isčupa granu? Ja sam na krušci hteo malo da povije granu i puče ko ništa na spoju sa deblom...mlada grana, jednogodišnja.
Imam jednu krusku koja nije jos pocela da radja i ja reko da probam to malo da ubrzam i povijem grane ali sada izbija milion mladara koji rastu u vis, sta treba da uradim da bi na tim povijenim granama pre dobio rod dal da kratim te mladare i ako da na koliko pupoljaka ili sta drgo da odradim ?.
Pogledaj PP, čeka te odgovor koji sam ja dobio. Pozdrav.