Pomoć oko muzilice

Radko gde ima ova creva da se kupe??? Povoljnije je...

pozdrav,dali kod vas ostaje mlijeko nakon muže sa muzilicom koje se mora ručno da izmuze,nekih pola,ili litar?

kako mislis da pritisnem,povucem il sta,metalne su sto se zakace na kravu,pozdrav

Društvo,razmišljam da kupim neku muzilicu a ništa neznam o njima.Pručitao sam temu i opet nemogu da se odlučim ,mišljenja su podeljena pa neko kaže sa pulsatorom neko kaže bez,neko kaže na kolicima a opet niki kažu NE! ubiće te struja.Ako sam dobro shvatio najbolje bi bilo da je muzilica zidna sa pulsatorom,uljanom pumpom...iskreno sviđa mi se ona muzilica što je kupio @zombie završila bi mi posao za sad a ako bi bilo više krava za mužu (10-tak) da li bi ona bila dovoljna?Evo jedne muzilice koju sam nedavno slikao u Somboru pa ako neko može nešto da napiše i o njoj.Hvala.
fcjh28.jpg
[/IMG]
20zur5v.jpg
[/IMG]

Losa strana je sto ima jednu kantu a za dve krave je-obavezno uzimaj sa dve kante
Ja imam tursku muzilicu skoro godinu dana i nisam imao ni najmanji kvar a muzem od 8 do 12 krava dnevno.Moja je KURTSAN ali su sve na isti fazon i isti su delovi.Neuzimaj one zidne,to su smo price da su bolje.Zamisli samo kako je kad nosis prohromsku kantu od 30l puni i creva kroz stalu ili ih guras na kolica,sta je lakse?Pre kupovine trazi da napunis kofu sa vodom pa probaj...................

Price da je neko poginuo od struje sa muzilicom su tacne ali je razlog neodrzavanje instalacije a ne sto je muzilica pokretna......................

Ma razmišljam se o onakvoj kakvu je @ Zombie kupio ili onu što si mu ti preporučio čini mi se da su skoro iste,a ovu sam slikao onako usput pa reko da pitam.Nije joj ni cena jaka ako se dobro sećam oko 75 000 din.Ako se slučajno odlučim za neku "duplu" zašto je bolje sa dve kante?

Dupla sa dve kante je bolja jer mozes da pomuzes 4-6 krava bes praznjenja,zavisi koliko su mlecne i koja je velicina kante.Dok muzes jednom stranom zatvoris ventil i mozes drugu kantu da praznis,lakse kontrolises kolicinu mleka posebno od svake krave itd.......nema razlike u ceni a bolje je

Sad su neke stvari mnogo jasnije,hvala:ppozdrav:

- - - - - - - - - -

E društvo kupio sam danas muzilicu pa mi treba mala pomoć,jel mi može neko reći čemu ovo služi?
2cf3w5s.jpg
[/IMG]

Sistemline Subotica od igle do lokomotive za tvoje krave, svu robu salju brzom postom tu imas i brnjice protiv samosisanja.

Nazad
Vrh