Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nije problem prepakovati,kupi se drugi poklopac kante,oko 5 evra je.I moja je isto takva a razlika izmedju zidne i moje je poklopac kantejako dobro izgleda jedino je šteta pošto ima pumpu koja bez problema tera 2 kante što joj nije pulsator na kanti onda bi s vremenom mogao da kupiš još jednu kantu i da napraviš vakum vod
ja sam pre imao takvu identicnu ali nikako mi se nije svidjala, nije uopste bila dobra, stalno nekih problema, ne kazem da valjaju, znam coveka koji muze 12 krava sa takvom ali ova je daleko boljaEh da sam znao rekao bi ocu da i mi kupimo takvu muzilicu a kupili smo Vitrex-ovu klipnu,bućna je dosta,kad se prića u blizini treba malo jaće da prića da bi se ćulo šta se govori,ustvari nisam ni znao da takve i postoje kao u @zombie_666,a i platili smo je sa dostavom i deterđentima 600 €,i rostfrajna kanta od 15 litara,ima oko 3 mjeseca kako je kod nas,muzle su se tri krave,sad se jedna zasušila,tako da sada se samo dvije muzu
![]()
![]()
pa kakav je poklopac za 5 evra ,a drugo onaj pulsator mi se čini da ne štima na obične poklopce
ZAr nemaju zidne muzilice jace pumpe... Mani me ova moja i tako jedva muz sad!!! Nisam pametan sta cu sa njom,nosicu je u servis neki ako ima!!!
[h=1]Mlekovod i vakumovod 3u1, 16×26[/h]A koliko si platio metar creva???