Ne znam tacno. videcu pa cu odgovoriti ovde.
- - - - - - - - - -
Za rakovicu 65
6.00 x 19 prednje, spoljne i unutrasnje.
14,9 x 28 zadnje, spoljne i unutrasnje.
prikolica kikinda
7,5 x 16 4 komada spoljne i unutrasnje.
ova drugoj su ostale gume na srecu, samo su daske izgorele...
za samoistovarnu za djubre ce mi rodjak naci. Za sad mi je dao svoj 558 da se sluzim dok ne vidim kako da namestim rakovicu. **greška mu imao sam rezervne stare, stavljao sam nove ali su sve bile u supi tamo... hteo sam da spasavam sli dok sam vadio ovce sve je vec zahvatio plamen. posle nisam mogao da disem, mogao sam bar jos nesto da izvadim ali ko zna, mozda bolje sto nisam mogao, mozda bi se ugusio.
za delove za rakovicu je cale bio u radnju u beloj crkvi, pitao je, dace mu covek sve pa da posle otplacuje... moramo traktor da namestimo, makar leba ne jeo. on se nervira pokusao je da izvadi traktor ali se uhvatio vec, ko zna, verovatno je bio istopljen akum i instalacije, nebi sigurno mogao da ga upali a verov bi glavu izgubio na traktoru. a majka je sa kofom od polikolora htela da gasi i istopilo joj se u ruci i na licu ima opekotine, tako da mislim da nije bilo sanse. ko zna mozda je i bolje sto je izgorela, traktor ce se namestiti ali zivot ne moze.
hvala vam ljudi sto zelite da pomognete. i da ne pomognete, znaci mi puno vasa volja. zivi bili i da se cujemo samo za dobro. kaze mi komsija od ovog ne moze gore sad samo idite na bolje. svako dobro vam zelim svima