Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
inace traktor izgleda odlicno

phoenixfendt je napisao(la):da da case international je nepoderiv i neunistiv traktor i pravljem je da traje vecno ...bar vecina tako kaze![]()

na vasaru sam video i taj CASE 956xl 95ks 6tak iz 91g sa 6000sati(mislim sigurno su vraceni nazad i mislim da ima bar 8000) iz valjeva sto je covek uvezao i par meseci ga prodaje i to je taj traktor sto mi je KIRAJ nasao na internetu i taj covek je dosao sa tim kejsom na vasar i trazio za njega 12000e ali nije ga prodao i mislim traktor izgleda ocuvano imao je ofarbanu prednju masku blatobrane i haubu a gume 80posto poderane(sto govori kolko je radio) u kabini solidno motor prede i nedimi i ima dobar zvuk i sve na njemu je izgledalo super mada bi farbanje kompletnog traktora bilo dobro jer ga je uvatila hrdja na osovinama i na zadnjem delu(sto govori da nije bio bas garaziran i da je cesto bio na kisi i suncu) ali mogu reci da je mozda i dobar traktor ali ja ga nebi kupio posto je dosta star i glomazan a pitanje je u kakvom je stanju i sta je radio i kao je bio odrzavan a i za delove je problem nabavka i to ostalo...gledao sam i polovne masseye JD Fendtove svi su vecinom iz uvoza i dobro izgledaju i imaju dobru cenu ali nikad se nezna sta se pri kupovini takvih traktora dobije da nebi ispalo da kupis macku u dzaku
treba sve dooobro pregledati pre kupovine polovnog traktora jer ima i krseva
samo prefarbanih a ima i onih zaista ocuvanih sa malo radih sati i koji se isplate kupovati ali takvih traktora je malo a cena im je visoka ali su ti traktori vredni paznje i bas takve traktore treba kupovati ako se ima