Lentic_98
Član
Medjuredni prostor mi je 2,7m i kada stavim iznad svakog reda 2m sirinu mreze onda ce samo na sredini medju rednog prostora ostati 70cm nezasencenog prostora, pa se nadam da nece praviti neki veliki problem?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zoki ako mozes napisi kolicine za kalijum,ja sam prosle godine isao 2g po sadnici(3,5kg)na svakih 10 dana a covek iz poljo apoteke"master zastitar"mi tada kroz smeh kaze "to kad zamesas donesi ja cu da popijem" pa mi preporucio da idem slobodno 8-10kg na 10 dana.Posle bacenog drugog azota ja krecem sa prihranama, a to je sada. Radim vodotopiva kroz saistem i to krecem sa Jara krista K +, do cvetanja.. U cvetanju i formiranju plodova idem sa Jarinim kalcinitom dva puta i onda do polovine berbe sa Jara krista Sop ( KALIJUM) i Sumpor, na svakih deset dana....
Ja ne tvdim da su Jarina djubriva najbolja, ali u spektru ponudjenih sam se opredelio za njih, Od osnovnih do prihrane..
Odoh da vrcam med, mada mrka kapa ove god od bagrema... Zato ce malina da zamedi...