Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja obavezno posle sajma odem u restoran "Pardija" na jarece i jagnjece pecenje,uvek sveze i toplo(ne podgrevaju). Na sajmu te oderu plus tu mesinu vade iz zamrzivaca posto nisu prodali na prethodnomvasaru,sajmu itd
Prodato je i 4-5 onih ruskih Gomselmash kombajna, jedan od tih ide kod Corica u Basaid...
Danas smo i worm i ja bili na sajmu, nismo mnogo pokisli jer smo imali kisobrane al su nam noge bile do kolena mokre, jbg zaboravili cizme... Srecom nije bilo guzve a ni komaraca... ������
Sto se tice mehanizacije, klasika, zapadni traktori preskupi... Ovaj put mi je Deutz Fahr 6135G zapao za oko, odlicna masina!
Bio danas, pokisli za sve pare.Mehanizacija jako slabo prodata, kombajni su prodati oko 4 komada ukupno, 1case,2clasa i jedan massey toliko.
- - - - - - - - - -
Ni ja nikad nisam jeo na sajmu,uvek ili skoknemo do salasa 137,ili u gradu na neki restoran ako nista od ove dve varijante onda debeli lad usput![]()