Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bio juce sa drugarima, bilo fino, samo cini mi se da je dosta slabije na osnovu predhodnih godina. Isao najvise zbog manjih traktora da pogledam, nesto nam je u planu da uzmemo za sada najverovatnije zetor.
I da, svratili smo bili da jedemo ne znam samo kako se bese zvase kao restorancic beli suncobrani, sa leve strane kad se krene dole prema hali za stoku.
Narucili 3 punjene pljeskavice, sopska salata, toceno pivo i 2 koka kole izaslo 5100din, kad se nismo preturili, znaci deru sa cenama da to nije normalno. A i mi bas tu potrefili, ko god je placao zalio se , ljudi nisu mogli da veruju.
Tako da restoran za Izbegavanje
sto se bre nisi javio,napisao sam u ovoj temi da idem danasJa bio na sajmu, ali nisam hteo tu da jedem, nego kasnije svratio u Krčedin i prejeli se nas dvojica za 2000..
taman oko 15 h ga doneo sleper,ima natpise firme od onog partizana iz 2.rataImperador je na putu![]()
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
Aa nece vise, sad smo se naucili dobro
Mogu li se kupiti ulaznice za evre ili samo za dinare?
Pa sto se niste javili?Ja bio na sajmu, ali nisam hteo tu da jedem, nego kasnije svratio u Krčedin i prejeli se nas dvojica za 2000..