Poljoprivredni sajam 2022 - Novi Sad

U januar se mogao pazariti za 62.0000 to je bila zadnja cena
 
Ja sam juče bio i pala je kupovina...
Motičice za voćarski tiler 😁.

Inače voćarska arma pre 4 godine kad je bila u igri za kupovinu 24k a sad identična blizu 30k....
Po meni ukoliko se ne ide namenski da se uživo pogleda neka mašina, uredjaj itd., ugrabi sajamski popust eventualno, generalno sajmovi gube smisao zbog interneta, dostupnosti informacija, videa u radu itd...

Pošto sam išao organizovano preko Niške uprave za poljoprivredu (dva busa), prvi put, to je bila lepa slika poljoprivrede u mom kraju. 80% penzioneri, ovaj do mene poljoprivrednik sa 20 (slovima: dvadeset) stabla raznog voća a svi su slični.
A nisam mogao da verujem koliko kesa i kofica može prosečan penzioner da ponese...
 
Pa to je ta sad nadaleko na forumu čuvena prodavačica traktora sa razjarenim bikom 😁
 
Što bi rekao moj kolega , beži od nje izgleda ima boginje.. Inače nisam mogao da se odlučim da li je više sklepan onaj Iranski masej u FPM ili 565 Imt..

Poslato sa ANE-LX1 pomoću Tapatoka
 
Ako je klot bez prednje hidraulike, ogibljenja prednjeg mosta ojacanom hidraulikom. Taj je bio klot u standardnoj opremi 2020 februar. 55000+pdv. Maxxum 125.... 64350+ pdv. Ja kupio sa ogibljenjem prednjeg mosta, prednja hidraulika teg 450kg uski 4 tocka sa gumama, navigacija trimble fm750.... poskupeli da te stra uvati.

Послато са SM-N970F помоћу Тапатока
 
Poslednja izmena:
Jučer bio i ja sa svojom zadrugum..nas 20..Kako je naveo nedavno jedan forumaš..o realnim cenama u šatoru..Vojvodina šume..Dobili mučak..(nekoliko njihovih radnika zatekli za jednim stolom..od kojih dobili odgovor..) "danas NE kuvamo".Kako su neki rekli..sajam.najgori do sada..nekoliko hala..potpuno prazno.Pivo 400 dinara..jedina pohvala za restoran ispred južnog ulaza..gde je pivo bilo 200 dinara..i odlična ponuda hrane.i osoblje na nivou..
 
Još se nije rodio ko je svima ugodio. Ali ...

U osnovi možda bi sa nižim cenama zakupa prostora bilo malo više stavki da se vidi, ali bi i ugostitelji imali prostora da malo smanje cene.
 
Nazad
Vrh