aca74
Član
za koga je sreća?Sreća pa (ne) prati forum...
Ništa uvredljivo nije rečeno na njenu adresu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
za koga je sreća?Sreća pa (ne) prati forum...
Tačno. I promoterke i hostese za sajam biraju se kao nečije ćerke/sestre, pa se obuku kao za liturgiju... Kako da ne.То да ли прати или не прати форум није ни битно, треба да вас је срамота да тако јавно пишете, ипак је она нечија ћерка/сестра...
Ti si išao sa decom, bar tako reče. Mora da si dobio čokoladicu na štandu Belarusa.Ja cak ne znam ni o kome je rec...
Šta bi drugo pisali za nekoga ko napuca dekolte do pupka i pojavi se pred toliko ljudi među kojima i mnogo dece...То да ли прати или не прати форум није ни битно, треба да вас је срамота да тако јавно пишете, ипак је она нечија ћерка/сестра...
Jeftinije mu da uključi Youtube i nađe prilog Uroša Davidovića.Milovane, pravac na sajam
Meni rekoše da je izloženi JD 6155M sa PQ menjačem, tls-om, mehaničkim ogibljenjem kabine, bez prednje hidraulike 100.800e+pdv. Inače to im je maltene standardna oprema...New Holland 6050 kad smo ga uzimali bio 47,5 +pdv. Sad je 62+pdv.
JD 6155M sa tls i ogibljenjem kabine, baš dobrom opremom mislim reče Demko 96hiljada. Ima turu za isporuku u junu a posle valjda novembar a ni to nije sigurno a cena će biti sigurno veća.
Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
Jesenas je na sajmu bio 65000 evra +pdv...Case maxum 125 -78.000€ kad sam cuo cenu za tog malog nisam smeo ni da pitam za ove od preko 200ks